Sve kategorije
Great PCB Technology Co., Ltd.
PCBA Assembly

PCBA za komunikacijski server velike brzine

PCBA Assembly

PCBA industrijske kontrole

PCBA Assembly

5G optički modul PCBA

PCBA Assembly

PCBA kontrole velike snage

PCBA Assembly

Medical Control Pcba

PCBA Assembly

Display Card Pcba

PCBA Assembly
PCBA Assembly
PCBA Assembly
PCBA Assembly
PCBA Assembly
PCBA Assembly

PCBA Assembly


GREATPCB TECHNOLOGY pruža potpune prilagođene usluge montaže PCB-a, molimo Vas da Vam pošaljete PCB datoteke i Bom liste na [email zaštićen], možemo vam dostaviti ponude što je prije moguće!

istraga
Kapacitet proizvodnje

Koji se fokusiraju na profesionalnu fabričku uslugu na jednom mestu od dizajna PCB-a, rasporeda PCB-a, proizvodnje PCB-a, nabavke elektronskih komponenti, montaže PCB-a po meri prototipa, testiranja, pakovanja i isporuke PCB-a.

Klasifikacija elektronskih komponenti
Elektronske komponente su komponente elektronskih komponenti i malih mašina i instrumenata. Često se sastoje od nekoliko dijelova i mogu se koristiti u sličnim proizvodima; često se odnose na određene dijelove električnih uređaja, radija, instrumenata i drugih industrija, uključujući kondenzatore, tranzistore, opći naziv za elektronske uređaje kao što su opruge i opruge. Uobičajene su diode.
Elektronske komponente uključuju: otpornike, kondenzatore, induktore, potenciometre, cijevi, hladnjake, elektromehaničke komponente, konektore, poluvodičke diskretne uređaje, elektroakustičke uređaje, laserske uređaje, elektronske uređaje za prikaz, optoelektronske uređaje, senzore, napajanja, prekidače, mikro specijalne motore, elektronski transformatori, releji, štampane ploče, integrisana kola, različita kola, piezoelektrični, kristalni, kvarcni, keramički magnetni materijali, podloge za štampana kola, specijalni materijali za elektronske funkcionalne procese, elektronski proizvodi za lepljenje (trake), elektronski hemijski materijali i delovi, itd.

Minimalna preciznost komponente 0201 - 01005
Maksimalna visina montaže 30mm
Minimalni razmak IC 0.3 Pitch, BGA 0.4 Pitch
Maksimalna veličina PCB-a 450╳ 690mm
Debljina PCB ploče 0.1 ~ 6mm
SMT vrste ploča Kruta pcb ploča, Flex pcb ploča, kruta-flex PCB ploča, PCB sa metalnim jezgrom
Tip lemilice Sa olovom, bez olova
SMT Vezanje, oprema bez nadzora, POP
Ispitna sposobnost Testiranje funkcije starenja, AOI, rendgenska inspekcija, SPI oprema, ICT testiranje, termalni ciklus, ultrazvučno skeniranje
Vrijeme dostave Sastavljanje uzorka: 3-5 dana, Sastavljanje serije: 15 dana

Komponente-izvor:

22+Components-Sourcing

Završite SMT montažu Proces montaže PCBA SMT montažni proces
Završite SMT montažu Proces montaže PCBA SMT montažni proces
SMT proizvodna radionica SMT proizvodna radionica2 Skladište komponenti i dijelova
SMT proizvodna radionica SMT proizvodna radionica2 Skladište komponenti i dijelova

Q1. Zašto birati nas?
Mi smo dobavljač usluga za proizvodnju elektronike na jednom mjestu (EMS), možemo pružiti fleksibilna i pouzdana rješenja za elektroničku proizvodnju kupcima, od proizvodnje PCB PLOČE i procesa montaže PCBA, nabavke dijelova, DIP lemljenja kroz rupe, PCBA testiranja, montaže ormara i testiranje proizvoda, pakovanje i logističke usluge.

Q2. Kako osigurati svoj kvalitet?
Naši proizvodi ispunjavaju standarde certifikacije, kao što su ISO9001, ISO14001 i UL itd..., nadamo se da možete pokušati da nam date uzorke kako bismo testirali kvalitetu.

Q3. Šta je potrebno za pcb & pcba citate?
Proizvodnja PCB-a: potrebno je osigurati količinu, Gerber fajlove i tehničke zahtjeve (sirov materijal, završna obrada, debljina bakra, debljina ploče, boja maske za lemljenje, boja sitotiske itd...)
Proizvodnja PCBA: informacije o PCB datotekama, BOM liste, datoteke šablona, ​​(testiranje dokumenata...), i ako možete obezbijediti uzorke PCBA, možemo izvršiti usluge kopiranja pcb klonova.
(1) Morate pružiti sveobuhvatan i detaljan opis materijala, uključujući: broj dijela, proizvođače dijelova, upotrebu, specifikacije komponenti i detalja o dijelovima, itd.
(2) Zamjenjivi dijelovi, potvrdite odobrene rezervne dijelove.
(3) Potreba za predprogramiranjem IC-a, test verzije narezivanja softvera i metode testiranja.
(4) Obezbedite zahteve za PCBA ili proizvodnu montažu, obezbeđujući specifične izvršne datoteke.
(5) Ako su vam potrebni plastika, metal, kablovi, ambalaža i drugi posebni potrebni, itd... možete nam poslati izrađeni crtež dokumenta.

Q4. Koje formate datoteka prihvatate za proizvodnju PCB-a i PCBA-a?
Gerber fajl: CAM350, puni format RS-274-X
PCB fajl: Protel 99SE, DXP, PADS, AUTOCAD, P-CAD 2001 PCB
Format BOM: EXCEL, WORD, PDF, TXT

Q5. Koliko je MOQ?
Ne postoji MOQ za sastavljanje štampanih ploča i PCBA, isto. U mogućnosti smo da se nosimo sa proizvodnjom malih i velikih količina sa fleksibilnošću.

Q6. Možete li napraviti vrijeme brzog okretanja za pcba uzorke?
Možemo obezbijediti brzu isporuku 24 sata za jednostavne uzorke PCBA projekta (mora biti mali broj komponenti), pošaljite nam BOM liste provjerite.

Q7. Koja je cijena dostave?
Trošak dostave se određuje prema načinu slanja koji odaberete, destinaciji, težini, veličini pakovanja robe. ako vam je potrebna ponuda za cijenu dostave, obavijestite nas.

Q8. Kako testirati PCB ploče i PCBA proizvode?                                        
Sa testiranjem učvršćenja, testiranjem sonde za letenje, AOI, testom impedanse, FQC, drugim metodama testiranja itd... za pcb ploče, AOI i X-RAY, FQC, drugim metodama testiranja itd... za sastavljanje PCBA.                                   
Q9. Koje je standardno vrijeme isporuke?
Normalno je vrijeme dostave oko 3-5 dana za DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS.

Šta je SMT šablon?
1. SMT šablona je poseban kalup za SMT proces. Najviše se koristi nehrđajući čelik, a čelični lim je uglavnom 0.12 mm (osim za posebne zahtjeve). Njegova glavna funkcija je predložak za ispis paste za lemljenje na štampanoj ploči u prvom procesu SMT površinske montaže.
2. Obično treba da obezbedite Gerber fajlove ili obezbedite “TOP Paste layer” i “Bottom Paste layer” da napravite šablon.
3. Prvo, prije postavljanja SMT-a, potrebno je sitoštampati pastu za lemljenje na PCB pločama, tako da postoji puna pasta za lemljenje na pločicama, a zatim postaviti komponente na ploču pomoću opreme za automatsko postavljanje. U sljedećem koraku, ploča (koja je odštampana pastom za lemljenje) se zagrijava opremom za lemljenje reflow kako bi se završilo lemljenje.

Aplikacije:
Raspon proizvoda aplikacija uključujući
PCBA sklop se široko koristi u potrošačkoj elektronici, USB TYPE-C kabelu, glavnoj kontrolnoj ploči, AC/DC napajanjima, LED rasvjeti, kućanskim aparatima, kontroli napajanja, punjačima za električna vozila, industrijskoj kontroli, automobilskoj elektronici, medicini, 5G komunikaciji, optičkim komunikacionih modula i drugih oblasti.

UPIT