Sve kategorije
Profil kompanije
PCB SUPPLIER

GREAT PCB

GREAT PCB TECHNOLOGY CO.,LTD. osnovana je u junu 2008. godine i to je visokotehnološko poduzeće posvećeno razvoju, dizajnu i proizvodnji preciznih jednostranih, dvostranih i višeslojnih PCB-a i fleksibilnih PCB-a, krutih-fleksibilnih PCB-a, visokofrekventnih PCB-a, debljine PCB od bakra, PCB keramičke podloge, PCB ploče od BT smole, PCB na bazi aluminija, PCB na bazi bakra. Fabrika se prostire na površini od 8,000 kvadratnih metara i proizvodi 26,000 kvadratnih metara ploča mesečno.

Fabrika je prošla mnoge akreditovane sertifikate u aspektima kvaliteta, životne sredine i bezbednosti, kao što su ISO9001, ISO14001 i UL, a svi proizvodi su u skladu sa IPC i RoHS direktivama i drugim standardima.

Ima široku primenu u mnogim visokotehnološkim oblastima kao što su komunikacija, računarska mreža, pametni merač i pametni vodomer, internet stvari i veštačka inteligencija, 5G optoelektronička komunikacija, optički modul za međusobno povezivanje centara podataka, prenos, optički primopredajni moduli, optički senzor modul za brzi telekom i prenos podataka, uređaj za uljepšavanje, električna sredstva za uklanjanje dlačica s lica, alati za njegu kože, digitalni proizvodi za rasvjetu, industrijsku kontrolu, medicinsku opremu, mjerne i upravljačke sisteme, avijaciju, zrakoplovstvo i nacionalnu odbranu. U zavisnosti od stručnog tehničkog talenta, visokog kvaliteta proizvoda, specijalizovanih veština i pažljivih usluga, Fabrika je široko priznata i visoko cenjena od strane klijenata u zemlji i inostranstvu.

GREAT PCB

NAŠA kultura

Pridržavamo se filozofije razvoja usmjerene na čovjeka, pridržavajući se korporativne kulture „Stalno usavršavanje, posvećenost izvrsnosti“.

pridržava se potražnje tržišta, zavisi od visokog kvaliteta i efikasnosti i nastoji da svojim prvoklasnim proizvodima i uslugama kroz opsežnu, blisku i dugoročnu saradnju zadovolji sve klijente.

Naš fokus

Njegovi glavni proizvodi, kao što su višeslojna ploča, visokofrekventna ploča, štampana ploča sa aluminijskom jezgrom, ploča od debele bakarne folije, teška bakarna štampana ploča, kruto-fleksibilna ploča i slijepa/ukopana preko ploče.

Olovo put

Podržite projekte klijenata u istraživanju napretka i uštedite dragocjeno vrijeme za klijente.

 • 24sat

  Proizvodi za dostavu:
  Dvostrani PCB
 • 48sat

  Proizvodi za dostavu:
  Četvoroslojni PCB
 • 72sat

  Proizvodi za dostavu:
  Šest i osam slojeva PCB-a
 • 120+ sat

  Proizvodi za dostavu:
  deset slojeva ili više visokih PCB-a u najkraćem mogućem roku